parallax background

Atelier Media în Ferentari

ianuarie 18, 2015

Primul atelier de educație media a fost inițiat de unul dintre membrii echipei MEDIAWISE la Club Alternativ în cartierul Ferentari din București.

Seria de ateliere a fost ținută cu o frecvență aproape săptămânală în perioada iulie 2014 – ianuarie 2015.
Copiii au experimentat diverse activități de educație media legate de felul cum folosesc rețelele de socializare online, tehnici de producție a știrilor TV și a emisiunilor de divertisment, film etc. Uneori, cu invitați – Ileana Bârsan, Robert Găinescu și Anca Velicu.

Ieri, am testat exercițiul cu copiii de la Club Alternativ în Ferentari și a mers foarte bine. Le-a captat atenția, au venit cu întrebări și exemple noi din propria lor experiență în fața televizorului. Alberto a ținut să ne deseneze un instantaneu dintr-o știre ca să-i explicăm de ce, uneori, în reconstituiri apar cerculețe roșii pe ecran? În ultimele minute de atelier, copiii au exersat cadrele de fotografiere în perechi, cu ajutorul aparatului foto. (din testimonialul publicat pe pagina de Facebook a Mediawise Society)

Atelier Media în Ferentari
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citește mai mult